Nejnovější recenze ze sekce Řadiče
- dodatečné usb 3.0 se hodí
- slušný design , dostatečný počet portů
+ dobré dokoupit HUB pro 4 USB také od axago
- Má parametry, které potřebuji
- Poněkud nejasný popis v e-shopu
Viz výše
- Praktická pomůcka k rychlému připojení externího disku, jednoduchá obsluha bez instalace.
- Za cenu 489 Kč by mohl obsahovat rozhraní USB 3.0
Velmi vhodný pro rychlé připojení pevných disků všech kategorií.
- Cenove dostupny, snadno instalovatelny radic pro pripojeni starsich kamer bez USB. V baleni je potrebny kabel. Po zasunuti do slotu okamzite funguje.
- malé rozměry
mohl by být levnější.Jsem důchodce a proto hledám stejné produkty hlavně podle ceny
- Umí to, co potřebuji.
- Blázinec při instalaci....drivery mi trvaly celé odpoledne.....už jsem si zoufal a ani netuším, jak se mi podařilo nakonec zvládnout instalaci tzv "AV/C device" a "AV/C subunit".
Dle specifikace splňuje to, co potřebuji dnes a co bych mohl potřebovat v budoucnu. Možná by stálo za to, kdyby drivery byly někde ke stažení...alespoň na stránkách výrobce.
- Instalace plug'n'play proběhla hladce.
- Fotky z CF karty se nyní načítají asi stejně rychle, jako z externího harddisku.
- Instalace softwaru z CD se nepovedla, zatím mi není jasné, o co přicházím.
Když už má notebook příslušný slot, je to dobrá volba pro majitele zrcadlovek s CF kartou.
bez problemu
- jednoduchá instalace
občas má problém navázat spojení s m. telefonem
- Mnoho funkcí
- Malé
- Nutno stáhnout driver z podpory asus !!!
- Zde odkaz:
- http://www.asus.cz...
Až na problémy s hledáním driveru jsem spokojen.
- Nízká cena
Zakoupeno k digitální kameře. Pro běžného uživatele úplně stačí.
- splnil veškerá očekávání
- Výborná kvalita a značka
Výborný výrobek a značka
- Vše
- Nic mě nenapadá
Dostal jsem přesně, co stálo v nabídce.
- Lze připojit k PC přes USB všechny druhy pevných disků
Používání pevných disků z vyřazených PC
Doporučuji
Neměl jsem možnost vyzkoušet ještě všechny funkce, ale co jsem zkoušel fungovalo uspokojivě.Bohužel chybí český návod.
- funguje
funkční výrobek
- nízká cena
pračku jsem vybírala i podle recenzí na ni, nízké ceny a podle funkcí, líbí se mi a jsme s ní velice spokojená, doufám, že vydrží dlouho, jednoduché ovládání, výhoda-display, kde vidím jak dlouho bude ještě prát,takže doporučuji všem
- poměr cena a výkon
- velmi tichá
Výborný poměr ceny a výkonu, vhodná jako výchozí do herního počítače
funguje jak má