Nejnovější recenze ze sekce Řadiče
funguje jak ma
- Dělá to k čemu je určen.
Dobrá cena
- V tomto adaptéru funguje Samsung MZVPV parádně
- Není nijak drahá.
- Finguje jen s Samsung NVMe SM951 MZVPV do PCIE
- Nefunguje s Samsung NVMe SM951 MZHPV
Doporučuji je to o něčém jiném než v M2 u desek Z97.
- Snadná instalace
- Nízká cena
Zatím funguje bezproblémově... Rychlost přenosu dat sice není moc vysoká, ale ujde... Za takovou cenu, spokojenost.
- Rychlost prenosu.
- Nema RAID, ale momentalne mi to nevadi.
- Radeji bych radic pro 4 HDD, jenze tam ceny bohuzel za Trojkovy SATA radic jdou nekam k 1500kc. Tohle by chtelo poresit.. Pak uz je lepsi Upg. cele MB desky, ovsem zase cena procesoru...
Spokojenost. Rychlosti pekne, spolehlivy bude, mam uz jedno AXAGO, a prestoze jsem se u toho starsiho kdysi lekl nekollik let starych ovladacu, tak je to jeden z mych nejspolehlivejsich HW. Takze AXAGO ted verim.
Naopak jsem na nektere kusy na www bazarech recenze, ze vubec pod urcitym beznym OS, napr. W7, nejdou rozjet..!
- Skvělá možnost získat do PC nový standard USB 3.1
- Nic mě nenapadá.
Pro win 10 lze jenom doporučit, pokud je volný slot PCIe 4x, 8x nebo 16x
- upgrade starého notebooku USB3
- ?
Jsem z výrobkem spokojen, z nákupem také.
V pořádku
- Výborná přenosová rychlost
- Jednoduchá instalace
- Nejsou potřeba ani ovladače
- Plně kompatibilní s Windows 10
- Interní 19-pinový port pro připojení USB předního panelu bedny
- není
Řadič je napájený jedním SATA power konektorem, má na sobě interní 19-ti pinový port pro interní zapojení USB 3.0, v balení je i záslepka pro nízké bedny. Sama karta disponuje dvěma externími porty USB 3.0, takže není jenom na zapojení USB na předním panelu bedny. Za tu cenu rozhodně doporučuji, je velmi dobře zpracován, velké plus je i přítomnost interního portu.
- Jednoduchost, rychlost, rozumná cena. Instalaci zvládne každý.
- Kousalo se mi to když jsem na něj připojil SSD a SATa.
Na starší desce nebyla SATA III sběrnice a tak toto byla jasná volba. Funguje to dobře, pokud k SSD disku nepřidám starší , ale rychlý SATa disk, to se zasekávalo, disk mizel a bios byl z toho nějakej divokej. Nechal jsem tam pouze SSD disk a vše je naprosto OK. Mnou naměřené hodnoty z původních 17-20 MB/s u SATA disku 120 MB a u SSD jsem viděl 540MB/s.
Dal jsem ho jako první systemový disk a rozhodně je to vidět na rychlosti spouštění programů :-)
- Nemá vnitřní konektor pro připojení USB.
Rychlejší přenos dat přes USB pro starší počítace bez PCIe.
- Snadná instalace
- Molex conector
- Malá a má i záslepku pro miniskříně
- Win 10 okamžitě rozpoznají
- Bohužel nic
- První kus fungoval asi 3 hodiny - reklamace
- Druhý kus sice funguje, ale přenos na disk se seká
Bohužel v mém starším PC produkt nefunguje správně. Přenos velkých souborů na externí HDD (Verbatim) se vždy zasekne.
- fajn nápad, snadná instalace
- vůbec to nefunguje, zkoušel jsem to v několika počítačích, musel jsem koupit SATA adaptér, ten s SDD M.2 funguje bez problému
- vadný kus ??
- nemá to žádný hardware, je to čisté propojení konektorů ??
nanic, budu to vracet
- Interní konektory, za nízkou cenu
- Sdílené USB5 s oběma interními, tedy nemůžete zapnout 2 a více zařízení na těchto portech, funguje jen jedno z nich.
Koupeno kvůli interním konektorům, ale vlastní nepozorností jsem přehlédl, že interní konektory jsou sdílené, což jsem chtěl využít oba najednou a bohužel to nejde.
- Bez problémová instalace i funkce.
Kvalitní produkt, který splnil mé očekávání. Bez problémová funkce i instalace ve WinXP.
- Spolehlivý výrobek, dělá co se od něho očekávalo.
Doporučuji.
- Zapojil jsem to, a to bylo vše. Funguje na 100%
Nevyžaduje žádnou jinou instalaci, rychlé zapojení do PC. Zvládne to i amatér.
funguje po zapojení a instalaci ovladfačů na první pokus
- Kompatibilita
- Pokud to softwarově odpojím, a za běhu vyndám z pc, sekne se obraz a poté šedá přes celou obrazovkku a lze jen vypnout a zase zapnout
V pořádku, až na odpojování za běhu
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »