Nejnovější recenze ze sekce Řadiče
- Má nová SATA mechanika s tím funguje jako nativní IDE mechanika připojená ke svému řadiči.
Potřebujete připojit SATA zařízení a máte:
a) dobrou starší desku bez SATA
b) desku obdařenou nedostatečným počtem SATA portů, ale máte dostatek volných IDE portů.
Pokud splňujete jednu z podmínek, berte to.
- Manuál v angličtině,nepoužitelný pro neznalce angličtiny.
Potřeboval jsem Bluetooth, leží nepoužitelný. Po mnoha pokusechjsem vzdal jeho instalaci. Bez českého manuálu je pro mě nepoužitelný. Po dohadech s obchodem ALZA, jsem tento produkt odložil, pro mě nepoužitelný. ALZA prohlašuje, že dodržuje podmínky prodeje, ale ani neupozorní, že manual a instalace je v angličtině.
- Funguje bez problémů
Přijatelná cena, funkce bezproblémová
Mechanické zpracování není 100%, ale slouží dobře už půl roku.
- Asi 1/2 roku fungovalo bez problémů.
- Zdá se, že to má výrobní vadu - plastové kryty sice na sebe dosedají v úzké drážce po téměř celém obvodu, ale ne zcela po celém obvodu, takže se při uchopení při vytahování ze zásuvky USB vůči sobě tyto kryty páčí. To vede k jeho rozlomení. Navíc dojde pravděpodobně uvnitř USB-BT211 k nějaké závadě, která vyvolává v OS (Win 7) v "pravidelném" rytmu zvuky (v mém případě Ta-dá)
Cena by kvalitě odpovídala, pokud by byla závada odstranitelná.
Volba pro tento produkt byla vyloženě náhodná, neboť není mnoho výrobců tohoto zařízení.
- malý,
- nutnost zdlouhavé instalace/ mám již 3 roky podobně malý, za méně peněz a nic jsem neinstaloval/
- Při přenášení souborů se složitě spojuji se svým telefonem
Čím modernější tím horší
- Malý
- občas se to seká
- Zlepšilo to můj starý počítač
- mic
Funguje W98
- funkční
doporučuji
zboží jsem musel vrátit kvůli nekompatibilitě s tiskárnou HP
- bezproblemovy a bezporuchovy radic
- nema proudovy limit tudiz bezproblemu pripojite i 4 terabytove externi disky zaroven
- cip renesas/nec
- test vysokorychlostní flešky 140mb/s čtení 100mb/s zápis
- řadič obsahuje stary firmware s kterym se nedostanete přes 35mb/s
- je potreba aktualizovat na novejsi verzi 2024
- je potreba dokoupit dva predni porty do bedny
po nekolika šmejd via radičich co jsem vracel a reklamoval
je tenhle nejlepši a nejspolehlivější
- Naprosto v pořádku vše funguje tak jak má spokojenej za tu cenu dobrá volba.
- Zatim nic
- Jednoduchá instalace
- funguje to i pod vistami
- někdy jseo musel při instalaci restartovat počítač
splnilo to moje očekávání
- nízká cena
- pokud máte smůlu, dlouhý proces instalace
Přiložené CD se mi nepodařilo načíst, ovladače jsem stahovala na stránkách výrobce.
Karta mi skoro 2 měsíce ležela doma - nefunkční. Po zapojení a instalaci stažených ovladačů se mi vždycky načetla jako připojený hardware, když jsem do usb zapojila externí disk, i ten se načetl, ale po chvíli se odpojil a zase připojil. Nebylo tak možné na něj nic nahrát, protože v průběhu přehrávání se to kvůli odpojení přerušilo. Odpojování a připojování se po několika sekundách až minutách opakovalo, dokud jsem HW nezakázala. Zkoušela jsem různé jiné ovladače, ale výsledek stejný. Až teď jsem se začetla do internetových diskusí a zjistila jsem, že u téhle karty je to docela běžný problém.
Nakonec mi pomohly až nové ovladače na základní desku a aktuálnější bios. Teď už karta funguje perfektně.
Ovladače na samotnou kartu mám odsud: http://www.i-tec.cz...
Ovladače na desku (MSI 7360) a nový bios jsem stáhla přes program MSI Live Update 5.
Kartu doporučuji, díky relativné nízké ceně a tomu, že nakonec přeci jen funguje tak, jak má. Bohužel se může stát, že chvilku potrvá, než najdete ten správný způsob, jak ji rozchodit.
bez problému
- Je to zařízení, které namontujete a běží !!!
- Zatím nemám problém.
Patří k rařízením, dá se říci, kde za málo peněz je hodně muziky. A to doslovně !!! Takto jsem si trochu zmodernizoval svůj starý PC a za velice rozumnou cenu.
Tento produkt jsem si vybral, jako řešení, protože mi pracovníci sdělili, že nevedou redukci z USB na SP2 a já měl v PC jen 2 zásuvky USB.
- Velmi snadná instalace v češtině a slušná cena.
- POZOR- nespolupracuje s Nokia Suite a to musíte si sami najít např. na Googlu,jinde se tato skutečnost neuvádí.Já koupil a byl jsem zklamán.
Příště pečlivěji vybírat,nebudu adaptér vracet a použiji jej s jiným zařízením.
Vše funguje jak má
- Je drobný
- Nefunguje jak jsem si představoval.
Asi je to moje chyba
- Kompatibilita všech IDE disků
Mám jeden IDE disk po starším PC, potřeboval jsem ho využít kvůli datům která jsou na něm uložena.Řadič se nainstaloval hned po zapnutí počítače.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »